Како да нарачам?

1. Додадете производ во кутија– одберете производ и количина и потоа кликнете “додади го во кутија”.

2. Внесете ги Вашите податоци за достава и одберете начин на плаќање.

3. Добивање е-маил за потврда – ќе добиете е-маил порака која ќе ја потврди вашата нарачка.

4. Достава до Вашиот дом – нарачаните производи ќе Ви бидат доставени во најкраток можен рок.