Категорија:

A2 Цилиндрична кутија

110ден

/ Кутија за постери /

/ Димезија А2 формат – Ф-99 мм /

/ Состав – картон и пластични капачиња /

На залиха

Paper Box

Кутии во разни големени /во разни бои/ за разни примени / амбалажа за вашите производи/
кутија за вашите лични предмети/

#рециклирај / #реупотреби / #сочувај / #подари