SKU N/A Категорија:

BGD-BGD

400ден

/ TAA & TOJ чорапи /

Состав
/ Памук 80% /
/ Полиамид 15% /
/ Еластин 5% /

Препорачливо да се перат на 40 степени.

Избриши

PAR е современ бренд за чорапи кој што е основан од еден пријателски пар.

Пар стопала, пар чорапи, пар на пријатели водат кон Теоријата на Две бидејќи сѐ е подобро во пар.

Брендот PAR верува дека е многу повеќе од  дизајн и создавање на самиот продукт.
Истражуваат детално сѐ што прават, од материјали, пакување , соработки кои пред сѐ го потврдуваат стандардот на вредностите на брендот.

Затоа соработуваат со уличното списание за одржлив развој Лице в лице, чија неупотребена хартија ја користат за пакување на чорапите.

Лице в лице е социјално претпријатие кое работно ангажира ранливи сограѓани, кои преку  продажбата на списанито се зајакнуваат економски и социјално.

“Ги охрабруваме нашите клиенти  да читаат Лице в Лице, откако ќе ги отпакуваат PAR  чорапите, со што ќе дадат нов живот на  приказните  на  Лице в Лице. “