Категорија:

Black cat set - Обетки/Алка/Прстен

3,000ден

Обетки /Рачно изработено високо квалитетно италијанско стакло /

Алка /Рачно изработено високо квалитетно италијанско стакло во комбинација со антилоп кожно ремче

Прстен /Рачно изработено високо квалитетно италијанско стакло /

* Производите се лимитирани на еден примерок *

Надвор од залиха

/ Марта Поп Антоска Башевска /

/ 2004 дипломира на Факултетот за Ликовни Уметности во Скопје, по дипломирањето ја креира галеријата M.ART gallery и го креира својот сопствен препознатлив стил во следните 15 години. Изработува уникатни уметнички дела, ентериерни стаклени решенија и парчиња накит од високо квалитетно италијанско стакло.

Процесот кој го користи за изработка на истите претставува фасцинантна и уникатна техника.
Комбинацијата на рачно изработени топени фузирани камчиња со инзвореден уникатен дизајн ги прави овие дела со неповторлива уметничка вредност./