Категорија: Tags , ,

Blue and brown stripes

650ден

Состав:

– 85% италијански мерцеризиран конец –
– 10% полиамид –
– 5% еластин –

Големина: 40-45

MoMa

Високо квалитетни машки чорапи изработени од италијански мерцеризиран конец.
Прилегаат на секој тип, во секоја прилика и на секаков outfit.