Категорија:

Botanica

1,300ден

Уникатен постер изработен на цврста 270g хартија со употреба на високо-квалитетни UltraChrome® бои, и гаранција против бледеење до 100 години.
Супериорната прецизност на бојата и фините градиенти на принтот даваат чувство на луксуз и безвременост.

FRIDA е студио за современ дизајн и уметност, кое изработува оригинални постери и други производи од хартија со карактеристичен минимален, но структуриран став.