Категорија:

03 Box for you

99ден

-кутија-

/димензии – 43/34/15 cm /

/состав – 3 слоен микровал/

* КУТИЈАТА СЕ ПРОДАВА БЕЗ ЛОГОТО НА БРЕНДОТ *

Paper Box

Кутии во разни големени /во разни бои/ за разни примени / амбалажа за вашите производи/
кутија за вашите лични предмети/

Брендот Paper Box ги покани и сите други креативци/ творци/ уметници/ архитекти/ графички дизајнери и сите оние кои се горди на своите дела имаат желба да ги споделат на виртуелната платформа со цел заедно да се прикажат делата кои ги твориме/

#рециклирај / #реупотреби / #сочувај