Категорија:

Cook book

650ден

– Тефтер за рецепти –

/димензии 20 х 25 cm /

На залиха

COZY LITTLE THINGS

За модерен и несекојдневен изглед на домот, канцеларија или доколку се работи за подарок , изберете дел од нашите мали слатки нешта кои ќе ви ја украдат насмевката за миг. Изработуваме постери со принтови во повеќе формати, урамени во рамки во сите бои. Од палетата производи, нудиме и чаши и маици принтани од фирмата Fruit of the Loom и тефтерот за рецепти Cook Book во кој ќе ги запишете најубавите јадења. Секоја нарачка е спакувана во кутија, уникатна и персонализирана за секој клиент.