Категорија:

Цртички - Хартиена кеса - мала

100ден

Хартиена кеса за уникатно декоративно пакување, кое го прави вашиот подарок совршен! Пакувањето доаѓа со гратис декоративна лента по ваш избор и стикер со натпис FEEL LOVED

Достапни во три величини, во три различни дезени.

Димензии: 16х20х8cm

#еколошкипроизвод #рециклирај #реупотреби #сочувај #подари

Преплет студио

Преплет е креативно студио кое е создадено со цел да биде оптимистичко и инспиративно место кое ќе нè потсетува дека малите работи го прават моментот голем.
Основано во 2013 година од страна на Викторија Ланговска Хајредин и Магдалена Дилевска Аврамовска, ова студио е место низ кое што поминале илјадници креативни пораки и фрази, без разлика дали потоа биле аплицирани на производи, споделени на друштвените мрежи или, пак, разменети со најразлични соработници.
Сè до денес, студиото има изработено над 10 колекции составени од специјално дизајнирани производи како: постери, шолји, нотеси, тефтери, перничиња, тематски комплети, торби, лампи и уште многу други персонализирани детали.
„Нашата цел при дизајнирањето е да создадеме производи преку кои секој ќе може да си се поврзе на свој и индивидуален начин.Секој наш производ носи автентична порака на себе и има задача да остане парче кое ќе отсликува момент вреден за паметење.“