Категорија:

Cardboard Delivery Box

100ден

-Кутија со капак на преклоп –

Дименизии: 30/20/10

Состав: Кафеав трослоен микровал

Кутијата е изработена од цврст издржлив картон, наменета за достава на облека, обувки и накит.

Надвор од залиха

Paper Box

Со цел да се обидеме да ја сочуваме што повеќе природата, производите на Paper Box се изработени исклучиво од хартија и картон. Така со сигурност знаеме дека по нивната употреба лесно се разградуваат и не и штетат на самата природа.

Нашата приказна започна со продажба на картонски кутии, но решивме да не застанеме тука. Сите производи кои можат да бидат направени од картон и хартија се наши омилени производи.

#рециклирај #реупотреби #сочувај #подари