Категорија:

Don't touch

100ден

-кутија со капак-

/димензии – 25/25/12 cm /

/состав – 3 слоен микровал/

* КУТИЈАТА СЕ ПРОДАВА БЕЗ ЛОГОТО НА БРЕНДОТ *

На залиха

Paper Box

Со цел да се обидеме да ја сочуваме што повеќе природата, производите на Paper Box се изработени исклучиво од хартија и картон. Така со сигурност знаеме дека по нивната употреба лесно се разградуваат и не и штетат на самата природа.

Нашата приказна започна со продажба на картонски кутии, но решивме да не застанеме тука. Сите производи кои можат да бидат направени од картон и хартија се наши омилени производи.

#рециклирај #реупотреби #сочувај #подари