Eye

4,500ден

– Among others –

/ Дигитална илустрација /
/ Достапна во принт и колаж варијанта/
/ А3 формат – 24/30 cm /

RENATA

Во 1991 родена и израсната во Белград. Дипломирана при Универзитет за уметности, внатрешна архитектура и дизајн за мебел, по дипломирањето живеела некое време во Дубаи. Моментално работи како АРТ Директор во Нова Искра – креативен хаб.