Категорија:

FIFTY CENTS

900ден

Хартиен паричник изработен од цврст микрофибер Tyvek материјал

Димензија 10/8 cm

• 2 прегради за хартиени пари
• 2 џепа за дебитни картички и лични документи
• 2 странична џепа за останати картички

♻️Направен од 100% рециклирачки водотпорен материјал 💦 🛑 ♻️

#ecofriendly

#реупотреби_рециклирај_сочувај

На залиха