Категорија:

Хијавата

200ден

/ Кутија за играчки /

/ димезија 27.5 х 28 cm /
/состав – 3 слоен микровал и харитени додатоци /

/ КУТИЈАТА НЕ Е НАМЕНЕТА ЗА ДЕЦА ПОД 3 ГОДИНИ /

На залиха

Paper Box

Кутии во разни големени /во разни бои/ за разни примени / амбалажа за вашите производи/
кутија за вашите лични предмети/

#рециклирај / #реупотреби / #сочувај / #подари