Home sweet home

200ден

– 3Д хартиена честитка –

/ Рачна изработка /

/ Димензии 12/15 cm /

Посветено на…некој, некоја…нешто… што ви значи. Страница во која ќе најдете честитка со која ќе одбележите важен настан, мил за срцето…топол на душата. Посветете честитка со рачен, уникатен дизајн.