Категории: ,

Let’s roll

2,400ден

Мултифункционална марама која може да се носи на врат, глава, на рачен зглоб или како колан.
Тенка марама со авторски дизајн/ принт од новата колекција “Vintage Lust”
на модната дизајнерка Росица Мршиќ,
изработени од високо-квалитетен сатенски материјал
во лимитирана серија.

Димензии: 120 х 8 см,
состав: вискоза/ полиестер мешавина.

Rosica Mrsik е македонска и интернационално етаблирана и наградувана модна дизајнерка и бренд. Основан во 2009 година, тој е меѓу првите етички брендови на домашната сцена кој работи по принципот на одржлива мода и создава авторски модни колекции со безвременска естетика.