Категории: , ,

Life is better with smooth feet

1,100ден

Мини комплет составен од машки чорапи од италијански мерцеризиран памук и пилинг сапун за стапала.

Комплетот е спакуван во кутија со разгледница со натпис Winter is warmer with you – Happy Valentine’s day

Величина на чорапите: 40-45