Mr. Keychain

350ден

Рачно изработен дрвен привезок за клучеви во форма на човече.

На залиха

Monkdolls бренд создаден со многу љубов од парот Моника и Славчо. Првата куќичка од дрво која ја направиле била за нивната новородена ќерка и оттука започнува целата приказна. Познати се по нивните рачно изработени куќички од дрво и минималистичките фигури кои најчесто го претставуваат семејството, но и пријателите, колегите, оние што ни значат.