Категорија:

Paper Box - Тефтер

400ден

– Тефтер со картонски корици –

ДИМЕНЗИЈА 20/14 CM ФОРМАТ А5

ТЕФТЕРОТ содржи 100 листа од 80 грамска хартија

#рециклирај / #реупотреби / #сочувај / #подари

Надвор од залиха

Paper Box

Со цел да се обидеме да ја сочуваме што повеќе природата, производите на Paper Box се изработени исклучиво од хартија и картон. Така со сигурност знаеме дека по нивната употреба лесно се разградуваат и не и штетат на самата природа.

Нашата приказна започна со продажба на картонски кутии, но решивме да не застанеме тука. Сите производи кои можат да бидат направени од картон и хартија се наши омилени производи.

#рециклирај #реупотреби #сочувај #подари