Категорија:

Пират

450ден

/ Кутија за играчки /

/ димезија 27.5 х 28 cm /
/состав – 3 слоен микровал и харитени додатоци /

Достапна само по нарачка

Од денот на нарачката кутијата се испорачува по два работни дена.

/ КУТИЈАТА НЕ Е НАМЕНЕТА ЗА ДЕЦА ПОД 3 ГОДИНИ /

На залиха

Paper Box

Со цел да се обидеме да ја сочуваме што повеќе природата, производите на Paper Box се изработени исклучиво од хартија и картон. Така со сигурност знаеме дека по нивната употреба лесно се разградуваат и не и штетат на самата природа.

Нашата приказна започна со продажба на картонски кутии, но решивме да не застанеме тука. Сите производи кои можат да бидат направени од картон и хартија се наши омилени производи.

#рециклирај #реупотреби #сочувај #подари