Категорија:

Прв роденден

50ден

/ Дигитална изработка /

/ печатена на хартија /

/ димензија 10/15 cm /

На залиха

Основано во декември 2019 година, Moonlight е креативно студио за графички дизајн, изработка на свадбени покани и покани за разни настани, честитки и различен дизајн на хартиени производи.Од април 2020 година започнува и со декор на настани, предводен од тим со долгогодишно искуство во организација и дизајнирање на свадбени, роденденски и други настани.