Категорија:

Red

600ден

– ТЕФТЕР СО ТВРДИ РЕУПТОРЕБЛИВИ КОРИЦИ –

ДИМЕНЗИЈА 21/14 CM ФОРМАТ А5

ТЕФТЕРОТ содржи 90 листа од 80 грамска хартија

Вграден држач за пенкало

Достапен во 5 бои

Октагон Прима

Друшто за трговија и услуги Октагон Прима ДОО е компанија која е формирана и постои на пазарот на Република Северна Македонија од 2012 година. Во изминативе години со упорна работа и голем ентузијазам успеаа да се наметнат на пазарот како една од водечките компании за канцелариски материјали, рекламен и промотивен материјал и печатарски услуги.