Welcome baby boy

150ден

– 3Д хартиена честитка –

/ Рачна изработка /

/ Димензии 12/15 cm /

P.L.E.T.E.N.A

Плетена приказна е мала креативна работилница. Создадена е 2017 година.
Најголема љубов им е раскажување на приказни со помош на хартија.
Персонализирани честитки, роденденски декорации,
изработки за новороденичиња во рамка
и се што е важно да се одбележи. ..