Категории: ,

Wild Animals

60ден

Tissue Paper

20 г хартија за пакување производи

Димензија на едно парче хартија 100/60 cm

Хартијата се продава на метар должина
Дизајнот на хартијата може да биде со ваш дизајн или без дизајн

Надвор од залиха

Paper Box

Со цел да се обидеме да ја сочуваме што повеќе природата, производите на Paper Box се изработени исклучиво од хартија и картон. Така со сигурност знаеме дека по нивната употреба лесно се разградуваат и не и штетат на самата природа.

Нашата приказна започна со продажба на картонски кутии, но решивме да не застанеме тука. Сите производи кои можат да бидат направени од картон и хартија се наши омилени производи.

#рециклирај #реупотреби #сочувај #подари