Секој од нас има место каде што ги чува личните омилени работи далеку од очите на другите.

Тоа се вообичаено карти за концерти, фотографии, сувенири, роденденски честитки, разгледници, љубовни писма – сите спомени собрани на едно место, во кутија.

Кутијата претставува изненадување.

Понекогаш добиваме подарок во кутија.
Поштарот ја носи нашата пратка во кутија.
Пар чевли доаѓаат во кутија.
Пицата доаѓа во кутија !!!

За новите спомени се потребни нови кутии и нови реквизити кои ќе ги исполнат кутиите. Пејпер бокс е страна каде што ќе можете да ја одберете вашата омилена кутија и да ја исполните со производите кои ги нуди и да станат вашите нови спомени.