Категорија:

Св. Јован Бигорски

4,000ден

– Цртеж на рака –

/ Начин на изработка / Рачно нацртан цртеж, потоа испечатен во лиминитран број

/Достапен во принт варијанта/

Техника/ Мастило на хартија

Димензии A3: 30/42 cm

На залиха

INK’D ILLUSTRATIONS

Илустрациите се создадени од раката на архитект. Особено внимание е посветено на деталите на самите илустрации, вклучувајќи јa архитектурата и разни типови на цртежи најчесто користејќи само мастило.