Twins Hearts

650ден

Рачно изработени привезоци за клучеви од дрво.

Twins Hearts доаѓаат заедно во пар, но може да се купт и одделно.

На залиха

Monkdolls бренд создаден со многу љубов од парот Моника и Славчо. Првата куќичка од дрво која ја направиле била за нивната новородена ќерка и оттука започнува целата приказна. Познати се по нивните рачно изработени куќички од дрво и минималистичките фигури кои најчесто го претставуваат семејството, но и пријателите, колегите, оние што ни значат.